Contact informatie

Postbus 59
8320 AB URK
Telefoon: 0527-684141
Fax: 0527-684166

LNV-minister Carola Schouten komt naar de Landelijke innovatiedag Vis- en Aquacultuur.

vrijdag 3 november 2017

Vanaf deze plek doen we een laatste oproep aan vissers zich aan te melden voor de Landelijke Innovatiedag Vis- en Aquacultuur die volgende week zaterdag 11 november plaats gaat vinden. Iedereen die betrokken is bij vis, schaal- en schelpdieren is van harte uitgenodigd. Daarbij kunnen vissers uiteraard niet ontbreken.

De dag wordt georganiseerd door ABN-AMRO, het ministerie van Economische Zaken en Netwerk Seafood en zal geopend worden door de nieuwe minister van LNV, Carola Schouten.

Er wordt in een panel gediscussieerd op vragen over de toekomst van visserij en aquacultuur en welke rol innovaties daarin moeten gaan spelen. Tevens is er een projectenmarkt waar VisNed vertegenwoordigd zal zijn. Voor de lunch wordt gezorgd.

De Innovatiedag vindt plaats van 09.00 - 14.00 op de bijzondere locatie CIRLC bij het ABN-AMRO hoofdkantoor, Gustav Mahlerplein 10 in Amsterdam. Aanmelden kan via onderstaande link.

 

Let op: parkeergarage ABN-AMRO niet geschikt voor busjes!

Vissers die zich hiervoor al aangemeld hebben en hun kenteken geregistreerd hebben voor een parkeerplaats dienen zich ervan bewust te zijn dat de parkeergarage van ABN-AMRO niet geschikt is voor bedrijfsbusjes. Wanneer u toch met een bedrijfsbus wilt komen dient deze aan de straat geparkeerd te worden. Als alternatief kan in plaats van een bedrijfsbus een personenauto aangemeld worden voor de parkeergarage. Neem hiervoor contact op met innovatiedag2017@minez.nl om te zorgen dat de juiste kentekenplaat wordt geregistreerd.

← Overzicht