Contact informatie

Postbus 59
8320 AB URK
Telefoon: 0527-684141
Fax: 0527-684166

Uitnodiging Landelijke Innovatiedag vis- en schaal- & schelpdier-sector

vrijdag 20 oktober 2017

Zaterdag 11 november 2017 van 09.00 - 14.00 uur, hoofdkantoor ABN-AMRO Amsterdam

Geachte heer/mevrouw,  

Enige weken geleden ontving u van ons de vooraankondiging van de Landelijke Innovatiedag vis- en schaal- & schelpdiersector. We nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden is vanaf nu mogelijk.

Het belooft een bijzondere dag te worden, waarbij we graag samen met u vooruit kijken hoe innovatie en duurzaamheid in de visserij en aquacultuur ook in de komende jaren georganiseerd kunnen worden. De dag is een initiatief van ABN-AMRO, het ministerie van Economische Zaken en Netwerk Seafood en is tot stand gekomen met medewerking van de belangenorganisaties voor kottervissers, de pelagische sector, de mosselsector en de kleinschalige kust- en binnenvissers.

Iedereen die betrokken is bij de vis en schaal- & schelpdieren is van harte welkom. Het programma start met korte inleidingen van hopelijk de nieuwe bewindspersoon van het ministerie van Economische Zaken en Daphne de Kluis, als lid van de Executive Committee van ABN-AMRO medeverantwoordelijk voor innovatie en duurzaamheid. Daarna presenteert ABN-AMRO haar toekomststudie en krijgen u en een panel de gelegenheid daarop te reageren. De ochtend wordt afgesloten door retailspecialist John Valster, die zijn sporen heeft verdiend bij o.a. Ahold en C1000. Tegen de middag zijn er een lunch en een projectenmarkt waarop u lopende innovaties en duurzaamheidsinitiatieven kunt bekijken. De dag eindigt met interactieve workshops o.l.v. Wageningen University & Research (WUR) met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van selectiviteit, vlootvernieuwing en verdienmodellen.

 

Locatie en tijden
De bijeenkomst vindt plaats in een inspirerende omgeving, namelijk het circulaire paviljoen CIRCL van de ABN-AMRO aan het Gustav Mahlerplein 10 te Amsterdam. Het programma start om 09.00 uur en duurt tot uiterlijk 14.00 uur.

Marieke Mossink                                                                       Jan de Ruyter
(Ministerie van Economische Zaken)                                          (ABN-AMRO)

← Overzicht